دیدار دو تیم ذوبآهن و نساجی با تساوی بدون گل به پایان رسید.
به گزارش ایسنا، دو تیم ذوبآهن و نساجی از ساعت ۲۰ امروز (سه شنبه) در قالب هفته بیستونهم لیگ برتر در ورزشگاه فولادشهر به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.
پیش از آغاز بازی بازیکنان ذوبآهن به دلیل قهرمانی نساجی در جام حذفی برای این تیم تونل افتخار تشکیل دادند.
دو تیم در دقایق مختلف بازی موقعیتهایی را روی دروازه یکدیگر به دست آوردند اما در گلزنی ناموفق بودند تا بازی بدون گل تمام شود.
شاگردان تارتار با این تساوی ۳۷ امتیازی شدند و موقتا جایگاه هفتم را حفظ کردند. در مقابل نساجی با ۳۳ امتیاز در رده یازدهم باقی ماند.
انتهای پیام
Source link
منبع خبر «
ایسنا» است و
اخبار داغ ایران و جهان – کرونا – واکسن در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (
685871 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره
09399833568 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه
اخبار داغ ایران و جهان – کرونا – واکسن مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.