مهران باهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: طبق نخستین اطلاعیه آموزش و پرورش صبح امروز ۲۴ اردیبهشت مدارس زرند و انار تعطیل و مقرر شد مدارس رفسنجان با دو ساعت تأخیر شروع به کار کند.
وی گفت: به دلیل تشدید آلودگی در رفسنجان و برای حفظ سلامت دانش آموزان تصمیم گرفته شد در آخرین تصمیم گیری مدارس رفسنجان نیز تعطیل و آموزش غیر حضوری شد.
وی گفت: مدارس کشکوئیه نیز با دو ساعت تأخیر فعال میشوند و مدارس مطابق معمول در سایر مناطق باز است.
Source link
منبع خبر «
مهر» است و
اخبار داغ ایران و جهان – کرونا – واکسن در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (
675215 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره
09399833568 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه
اخبار داغ ایران و جهان – کرونا – واکسن مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.