کابینت پی وی سی از نوعی پلاستیک فشرده با ورق های نسبتا ضخیمی تولید شده است. این نوع کابینت ضد آب بوده و در مقابل آب مقاومت بسیار بالایی دارد.
کابینت ها از عنصرهای ضروری و مهم در آشپزخانه به حساب میآیند که علاوه بر سازماندهی لوازم و وسایل موجود در آشپزخانه، عامل اصلی زیبا سازی آشپزخانه نیز به شمار میروند. به عبارتی دیگر میتوان گفت کابینتها بیشترین سهم را در فضای آشپزخانه متعلق به خود کردهاند.
مهمترین قسمت یک خانه و به عبارتی دیگر قلب یک خانه، آشپزخانهی آن محسوب میشود و از مهمترین وسایل کاربردی در یک آشپزخانه کابینت های آن به شمار میروند، بنابراین باید در زمان خرید کابینت آشپزخانه با توجه و دقت بسیاری کابینت آشپزخانه خود را انتخاب کرده و خریداری نمائید. برای آشنایی بیشتر با کابینت پی وی سی و کابینت کلاسیک با ما همراه باشید.
کابینت آشپزخانه پی وی سی با چه متریالی ساخته شده است؟
کابینت پی وی سی از نوعی پلاستیک فشرده با ورق های نسبتا ضخیمی تولید شده است. این نوع کابینت ضد آب بوده و در مقابل آب مقاومت بسیار بالایی دارد.
کابینت پی وسی به دلیل ویژگی ضد آب و دوام در برابر رطوبت بیشتر در ساخت بدنه اطراف سینک ظرفشویی به کار میرود. کابینت پی وی سی در مقابل مواد اسیدی و قلیایی نیز بسیار مقاوم است و طول عمر بالایی دارد.
ویژگی های کابینت پی وی سی
به دلیل طول عمر و مقاومت بالای کابینت پی وی سی از ایده های بسیار نوین در صنعت کابینت طراحی و تولید کابینت با استفاده از پی وی سی است. از ویژگی ها و خصوصیات دیگر کابینت پی وی سی وزن بسیار سبک آن است که باعث شده نسبت به سایر کابینت ها راحت تر و سریع تر نصب شود. امروزه تولید کابینت پی وی سی با ورق های های گلاس و مات بسیار رواج یافته است و خرید کابینت آشپزخانه پی وی سی افراد بسیاری را به خود اختصاص داده است. از ورق های پی وی سی همچنین در ساخت سرویس بهداشتی، حمام و استخرهای تفریحی نیز استفاده میشود.
البته ناگفته نماند که کابینت پی وی سی مانند سایر کابینت ها مزایا و معایبی دارد که در زیر هر کدام را نام بردهایم:
مزایای کابینت پی وی سی
- چگالی پایین و وزن سبک
- رنگ بندی های متنوع
- مراقبت و نگهداری آسان
- عایق رطوبت و حرارت
- نصب آسان و سریع
- ضد خش و ضد آب
- عدم پوسته پوسته شدن
- طول عمر و دوام بالا نسبت به کابینت چوبی
معایب کابینت پی وی سی
کابینت پی وی سی معایب بسیار کمی نسبت به مزایا دارد، از جمله معایب کابینت پی وی سی قیمت نسبتا بالا در قیاس با کابینت ام دی اف و تخریب محیط زیست و به خطر افتادن جوامع بشری را میتوان نام برد.
کابینت کلاسیک
از محبوب ترین و پرطرفدارترین کابینت های آشپزخانه در سراسر جهان کابینت کلاسیک محسوب میشود که طراحی آن بر اساس سبک کلاسیک صورت گرفته است. کابینت کلاسیک انواع بسیاری دارد و هم از چوب طبیعی و هم از چوب مصنوعی ساخته میشود. کابینت کلاسیک از قدیمی ترین و در عین حال شیک ترین کابینت هایی است که نمایی سلطنتی و اشرافی به آشپزخانه هدیه میدهد. در طراحی کابینت های کلاسیک حکاکی هایی صورت گرفته که با توجه به حکاکی های کار شده متریال کار رفته در آن متفاوت است. متریال به کار رفته در ساخت کابینت کلاسیک ترکیبی از شیشه، فلز و یا چوب است که ترکیب آن ها در کنار یکدیگر زیبایی خاصی به فضای آشپزخانه میبخشد.
انواع کابینت سبک کلاسیک
کابینت کلاسیک انواع مختلفی نظیر کابینت کلاسیک روکش چوب، کابینت کلاسیک ممبران، کابینت کلاسیک چوبی و کابینت کلاسیک رومی را شامل میشود.
ویژگی کابینت های کلاسیک
کابینت کلاسیک میتواند تداعی کننده آشپزخانهی تمام چوبی باشد. کابینت کلاسیک به نحوی طراحی میشود که از فضای آشپزخانه بتوان نهایت استفاده را بهرهمند شد، بنابراین میتوان گفت کابینت کلاسیک باعث بهینه سازی فضای آشپزخانه نیز میشود. به همین دلیل است که امروزه از کابینت کلاسیک برای طراحی آشپزخانه های بزرگ و کوچک استفاده میشود.
طراحی و ظاهر کابینت کلاسیک به چه صورت است؟
در طراحی کابینت کلاسیک از درب های حکاکی شده، قفسه های بزرگ، بوفه و ویترین های متنوع، زیر چراغ های حکاکی شده، تاج پاخور و سر ستون های منبت کاری استفاده شده است و طراحی نسبتا شلوغی دارد. نحوه پوشش دهی کابینت کلاسیک به صورتی است که به جای فضا سازی و گسترش در طول به طور عرضی و عمقی ساخته میشود به همین دلیل خرید کابینت آشپزخانه کلاسیک یک انتخاب مناسب برای آشپزخانه های بزرگ و کوچک محسوب میشود زیرا تمامی فضا را پوشش میدهد.
نکات ضروری در طراحی کابینت کلاسیک
در طراحی کابینت کلاسیک باید کابینت ها به صورت یکپارچه و متحد ساخته شوند و هیچ فضای خالی ای بین یونیت ها وجود نداشته باشد. رعایت قرینگی طرح در این کابینت بسیار مهم و ضروری است و تا حدی که ممکن باشد کابینت به صورت قرینه باید طراحی شود.
در کابینت کلاسیک از کشوها و درب های جک دار استفاده نمیشود و درب ها به صورت عودی هستند، اما قرار داشتن باکس هود از اصلی ترین قسمت های این کابینت است و باید در مرکز دید قرار بگیرد. از ویژگی های بارز طراحی کابینت کلاسیک همانطور که اشاره شد معرق کاری و منبت کاری، حکاکی و برجسته سازی روی چوب، طراحی دستگیره ها و سر ستون، قفسه سازی، اضافه کردن ویترین، محفظه های عمقی و جادار، پاخور و تاج و استفاده از رنگ های مات میباشد.